Необходими продукти:
2 яйца
2 домата
1 глава лук
1/2 ч.л. сол
1 щипка магданоз
1 с.л. зехтин
Начин на приготвяне:
Сложете тигана на котлона и изсипете зехтина. Нарежете лука на кубчета. Настържете доматите с ренде. Когато мазнината загрее, добавете лука в тигана. Запържете лука около 4-5 мин. или докато добие златист цвят. Добавете солта. Разбъркайте добре. Добавете настърганите домати. Разбъркайте добре. В продължение на 10-12 минути разбърквайте доматите с лука. Добавете яйцата и разбъркайте добре. Когато яйцата се стегнат, добавете щипка магданоз и разбъркайте добре.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар