Необходими продукти:
2 л Вода
3-4 средно големи картофа
1-2 моркова
1 средно голяма глава лук
1 ч.л. сол
2 с.л.зехтин
1 шепа фиде
1-2 щипки магданоз
1 яйце
Начин на приготвяне:
Сложете водата в тенджерата за супа и сложете на котлона. Обелете картофите и ги оставете в една купа с вода да се накиснат за 10 мин. Нарежете лука и морковите на кубчета. Когато водата заври, сложете морковите и лука в тенджерата. След 5 минути, сложете нарязаните на кубчета картофи в тенджерата. Добавете 2 с.л. зехтин и 1 ч.л. сол. Намалете котлона на средно положение. След 15 минути добавете 1 шепа фиде. След 10 минути, добавете 1-2 щипки магданоз. Отделете жълтъка от 1 яйце в една купичка. Белтъка в чаша, покрита с фолио в хладилника. Добавете 1 с.л. от супата в купичката с жълтъка и разбийте. Добавете още 4-5 с.л. от супата в купичката и когато разбиете изсипете в тенджерата.
Bon appétit !
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар