Необходими продукти:
1-2 глави лук
1 щипка магданоз
250 г. грах
250 мл. домати (2-3 домата)
2 ч.л. червен пипер
300 г. пилешко месо
1 с.л. брашно
Начин на приготвяне:
Сварете пилешкото месо и запазете бульона. В една тенджера сложете 1-2 с.л. зехтин, прибавете лука и магданоза, добавете малко вода и задушете, докато водата се изпари. Добавете сварения грах, доматите и червения пипер. Подсолете на вкус. Оставете на котлона докато част от водата се изпари. Размийте брашното в малко вода и добавете в тенджерата. Добавете от бульона до достигане на желаната гъстота. Добавете пилешкото месо и оставете на котлона 10-15 мин. Подсолете на вкус.
Абонамент за:
Коментари за публикацията (Atom)
Няма коментари:
Публикуване на коментар